• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0896 286 866
    • Летяща топка fly ball fx090 детски дрон на ниска цена

     Най-новото от света на играчките детски дрон играчка Flyball
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан
     Арт. №: fx090

     Promotableti.com ви представя най-новото от света на играчките Fly Ball

      

     Употреба:

      

     Flyball FX090 – e пaлава играчка, която е напълно подходящ, дори и за най-малките. Вътре в топката се намира ротор, и двигател, които водят до движение на топката. От долната страна на кълбото в закрепен сензор,който регулира силата на въртене на петката и по този начин при засичане на близост топката започва да се издига. Летящата топка е подходяща както за употреба на закрито така и за употреба на открито. Топката се активира с обикновено дистанционно управление и бутон за включване / изключване прикрепен на корпуса.

     Играчката разполага с 2 режима на работа:1-режим-полет който се определя от сензора за близст и 2-режим управление чрез дистанционното управление.При 2-рият режим може сами да определяте височината на която да се издига топката.

     Изработка:

     Коспусът на топката е изграден от здрава пластмаса ,която е еластична,и не позволява да се достигне до въртящата се перка.

     Зареждане:

     Батерията на играчката Fly ball е вградена в нейната вътрешност и се зарежда директно от мрежата ,чрез зарядно устройство което е в комплекта. Топката се зарежда бързо и има ниска консумация на енергия. Времето на зареждане е около 30-40 мин и с едно зареждане може да издърши 10-15 минути на употреба.

     Благодарение на сензора, топката се държи перфектно дори и в малки пространства, тя отлита от пода, дланите и ходилата Просто поставете ръката си под топката и тя върви нагоре. Създатели на Flyball FX090 силно  препоръчват  топката да се използва в затворени помещения без полилеи и други висящи предмети.

      

     Размер на опаковката: 14x14x14 cm

     Налични цветове: син, жълт и зелен

     Дистанционно управление: Да (Infrared)

     Батерии на дистанционното: 3 х AG13 (включени в комплекта)

     Вградена батерия: 3.7V Li-йонна

      

      

      

      

      

     Всеки продукт закупен от нас е с гаранция 12 месеца,която се изпълнява от нас като вносители.Предлагаме и извънгаранционно обслужване,като всеки един продукт , аксесоар или резервна част  може да се поръча допълнително.

     Гаранцията се счита за валидна при предоставяне на гаранционна карта и касова бележка,които ще получите в комплекта на поръчаният от вас продукт,при поръчка онлайн или на място в наш магазин.

     Доставката на всеки един от продуктите ни е с опция преглед и тест и се изпълнява в рамките на 24 часа.

     Всеки продукт може да бъде изпратен както до офис на еконт така и до посочен от клиента адрес.

      

     Всеки продукт закупен от нас може да бъде върнат при желание на клиента,при условие ,че е в състоянието ( търговски вид и опаковка) в което е получен.

     Възтановяването на сумата става чрез Еконт експрес (доставка до офис на еконт) или на място в наш магазин.

     Задължително при възтановяване на паричните средства за закупения продукт трябва да бъдат предоставени гаранционна карта и касова бележка.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

    • Онлайн магазин от Exsitee